Maya 3 jaar

Maya is alweer 3 jaar geworden.

5 september Workshop Waterwerk NLV en NNFC in Hoofddorp. Super leuk. De eerste opdracht is een dummy uit het water halen, een dummy ophalen die uit de boot hangt, maar het wordt steeds moeilijker, een “drenkeling” ophalen, uit de boot springen en de band meenemen, een peddel naar de boot toe brengen, een vlotje met persoon ophalen, etc. Leuk en leerzaam! Maar het is soms wel even moeilijk om weer op je beurt te wachten…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 september Workshop Praktijkspeuren NLV in Dedemsvaart/Hardenberg.                  ’s Morgens eerst theorie voor de baasjes en daarna oefeningen op het veld van de hondenschool. Het is heel anders dan het speuren dat we gewend zijn. ’s Middags gaan we naar het bos, de hond krijgt een geurtje van een persoon die zich heeft verstopt in het bos en vervolgens moet je die persoon gaan zoeken in het bos, aan de lijn, 3 meter. Erg leuk.

10 oktober was de eerste speurwedstrijd “na Corona”, nou ja geen wedstrijd maar een  open examen. Het is bijna hetzelfde maar zonder prijsuitreiking. Dat was wel jammer….want Maya scoorde voor het eerst 100 punten, super Maya.

 

 

 

 

 

 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *