Week 6

Zondag 1 oktober Mickey wil haar huisje wel tijdelijk delen, haha, over een paar weken passen die zwarte rolmopsjes er niet meer in!

 

 

 

 

 

2 oktober Het was vandaag koud en erg veel wind, gelukkig tot de avond droog. Je merkt wel dat de pups groter en sterker worden.

 

 

 

 

 

Maar binnen is het toch ook wel heerlijk deze dagen.

Speelgoed, slaapplaatsen en zelfs het eten wordt “gedeeld”.

 

 

 

 

 

Vanaf week 5 :  Als Donya ’s morgens aan de wandel gaat, gaat er steeds een pup mee in de rugzak, de pups beleven per wandeling soms heel andere dingen.

Vanmorgen liepen we toevallig om 12.00 uur buiten, toen ging de sirene van de gemeente, de pup begon echt mee te huilen, erg grappig.

 4 oktober Dierendag! 

Donya kreeg extra lekkere dingen vandaag. De pups kregen wat nieuwe speeltjes. Donya pakte de nieuwe knuffel er meteen tussenuit en nam hem mee naar haar bench in de gang…Vanavond kregen de pups voor het eerst een mini kauwstaafje, ze weten nog niet zo goed wat ze daar mee moeten doen. Later op de avond heeft moeders ze allemaal opgesmikkeld.

 

Vanmorgen vroeg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze “beertjes”, het rode en blauwpaarse reutje, lijken het niet zo gauw koud te vinden.

 

 

 

 

 

Vanavond laat.

 

 

 

 

 

5 oktober De pups trotseren Code Oranje voor het Noorden ivm stormachtig weer.

Ik hoor wel eens gekrijs als een pup het ergens niet mee eens is, bv:

Ik wil niet in de werpkist slapen, of:

Er zijn 2 pups die heel snel kunnen eten en daarna gauw bij de anderen mee eten of hun gewoon wegduwen, dan pak ik die pup wel eens op de arm als hij zijn eigen bakje leeg heeft, nou dan komt er echt wel protest…

Maar vanmorgen klonk er een soort wolvengehuil? Het rode reutje zat vast onder de side table in de kamer…tja….als een van de diksten loop je als eerste tegen dit soort probleempjes aan!

Hij heeft er wel van geleerd!

 

 

 

 

 

6 oktober Allemaal mee in de auto naar Sneek naar de dierenarts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 oktober 

 

 

 

 

 

De pups zijn moe na de visite en gisteren naar de dierenarts.

xxx

 

 

1 gedachte op “Week 6

  1. De pups kijken steeds meer de wijde wereld in, zo mooi om te zien. Ze groeien zichtbaar met de week. Zo leuk om hun belevenissen te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *