Dag 2

De pups zijn na 1 dag al flink gegroeid, tussen 28 en 68 gram!

Tijdens de koffie vanmorgen begon Donya met de pups te sjouwen, ws vindt ze het zelf te warm in de werpkist, ze heeft nog wel verhoging. Ze pakt de pups 1 voor 1 in de bek en legt ze op mijn bed, en vervolgens gaat ze er zelf ook lekker bij liggen. Voor de pups is dat eigenlijk te koud. Maar het is wel leuk om te zien.

Tijdens week 9 dracht had Donya  ook al de luxe van mijn bed ontdekt!
IMG_4712IMG_4713IMG_4714 IMG_4715Na de koffie het hele spul toch maar terug verhuisd naar de werpkist. Maar Donya blijft nog meerdere malen aan het sjouwen richting bed.

IMG_4724IMG_4725 IMG_4727 IMG_4729Moeder Cenna, die nu 11 jaar is en wel 36 pups heeft grootgebracht, is nu eindelijk Beppe/ Oma Cenna. De 1ste dag was Oma niet echt welkom in de kraamkamer, ze werd echt afgesnauwd door Donya. Deze 2de dag voorzichtig weer een bezoek proberen, en het gaat al veel beter.

moeder Donya en Oma Cenna

moeder Donya en Oma Cenna

IMG_4742

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *