Donya 16 – 17 maand

24 november  Donya is al 16 maand oud, ze weegt 29,9 kg. Gewicht blijft nu mooi stabiel.

25 november Vanavond ging Donya mee naar een workshop: Houding voor beginners, de houding H vs H, oftewel de houding Handler versus Hond, eerst theorie en daarna praktijk, we zien dat de houding van de handler heel veel invloed heeft op de houding van de hond, zowel in negatieve als positieve zin. Een leerzame avond dus (vooral voor mij natuurlijk).

DSC08315

30 november: proefles Speuren in Jutrijp, onze “speurneus” vindt het volgens mij wel erg leuk, dus dat wordt een leuke vervolgtraining op zaterdagmorgen. Ik had gewone snoepjes mee, de volgende keer worst mee!

2-3 december Logeren bij Chris in Haaksbergen. Donya en ik gaan een wandelroute lopen in de bossen, 8 km, nou ja dat werd wel iets langer want ik miste 2x het groene paaltje…Het was een prachtige wintermorgen.

DSC08295

DSC08303

 5 december  Sinterklaasavond (nou ja , wij vierden het 30 november al)  Donya en Cenna ruiken wel dat er ergens iets voor hun tussen de pakjes ligt!

DSC08310

Een alternatieve voerbak!

1 gedachte op “Donya 16 – 17 maand

  1. Hoi Froukje,
    Is dat een anti-schrok inleg voor in de voerbak?
    Dat lijkt mij nou ook een heel goed ding om te hebben.
    Waar heb je het gekocht?

    Groeten Hilda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *