Donya 14 – 15 maand

Dinsdag 24 september

Donya lijkt  na de zomervakantie een stuk rustiger /  relaxter / volwassener wellicht?

2-10 oktober Juca komt een week logeren. Wandelen met 3 honden aan de lijn is niet echt handig, soms lopen ze alle 3 een andere kant uit, of Donya en Juca lopen vooruit en Cenna sjokt erachter aan….dan heb je wel ongeveer 85 kilo aan de lijn…maar gelukkig kunnen ze in het Franeker bos ook een flink eind los. Met HIER komen ze best goed terug, behalve als er ook andere honden loslopen, dan duurt het toch wel een stuk langer voor ze weer “hier” zijn….We treffen eigenlijk de hele week prachtig weer.

Toen Juca weer naar huis ging, hebben Cenna en Donya bijna de hele dag geslapen, effe bijkomen van het bezoek. Maar dat geldt denk ik ook voor onze loge!

Zondag 6 oktober  Vandaag gingen we naar de IJsselshow in Zwolle in de IJselhallen, onze  1ste binnenshow dus. Het was trouwens prachtig weer!

Er waren 21 teven in de Jeugdklasse, Donya was als 7de aan de beurt, om 11.30 uur. De keurmeester was Mr. A. McKiernan uit Ierland. Donya deed heel goed haar best, ze scoorde een ZG Zeer Goed, met weer een prachtig keuringsverslag. Tevreden huiswaarts dus.

18 oktober Vanmorgen waren we met 10 honden bij showtraining, een erg grote groep. Maar ja, op de echte show zijn de Labradors meestal ook flink vertegenwoordigd, onze 3 shows bij de teven in de Jeugdklas met 55, 21, 21, dus ook wel een goeie oefening?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *