Donya 9 – 10 maand

24 april

Vandaag is Donya alweer 9 maanden oud, het is echt geen pupje meer, het is al een grote hond, ze weegt 28,5 kilo. Ondanks 15 % minder voer toch flink gegroeid, maar ja, natuurlijk ook veel minder bewogen de afgelopen maand.

Omdat Donya zich een tijdje rustig moest houden en maar kleine eindjes mocht lopen had ik wel het idee dat Donya zich wel eens verveelde, en zo kwamen we op het idee om een kadootje, denkspel te kopen. Een houten dog playstation! Vandaag werd het bezorgd en natuurlijk meteen uitgeprobeerd. Donya was erg gemotiveerd om het allemaal te proberen omdat ze al heel snel door had dat er snoepjes in verstopt zaten. Een leuk spel dus.

25 april 

Vandaag al de 4de hydrotherapie, het is echt geen straf, Donya vindt het leuk, ze rent meteen de bak in. De band gaat steeds sneller/zwaarder en meer water erbij, Donya doet het heel goed.

 3 mei

filmpje hydrotherapie

19 mei Pinksterzondag

Het is lekker weer, we gaan met Cenna en Donya naar de vijver om te zwemmen, Donya zit aan de lange lijn.

20 mei Pinkstermaandag

Donya mag Chris in de tuin helpen, Chris is bezig met de elektrische heggenschaar en Donya snuffelt wat rond, de bewegingsvrijheid is beperkt want ze zit met de riem aan Chris vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *