Donya week 12

9 oktober Vandaag is Donya al 11 weken oud, ze weegt nu 10,1 kg. Dat weegt er wel  in in de rugzak….

10 oktober Vanmorgen ging Donya mee naar de pedicure, dat was al haar 2de bezoek, met amper 6 weken was ze ook al een keer mee geweest, toen zat ze eerst even aan de spullen van de pedicure maar al snel ging ze lekker slapen.

Vanmiddag gaan we naar mijn zusje op de boerderij. Na de koffie moesten we uiteraard naar de stal, samen met nichtje Gerbrich bij de koeien kijken, Donya is niet bang maar ze vindt het wel erg vreemd. Er is ook een heel klein poesje, jonger dan Donya, maar daarvoor doet Donya te wild.

11 oktober

Vanmiddag ga ik naar Herpen, Knuffelmiddag bij Gaia, Donya mag zolang even logeren bij mijn zusje in Wageningen. Het gaat prima. Ate en Tula, neefje en nichtje, vinden het ook erg leuk. Het was heerlijk weer vandaag tussen veel regendagen in. Tula, 8 jaar, zit sinds kort op vioolles en we krijgen even een concertje te horen.

Zaterdag 13 oktober

2de Puppyles: We oefenen vooral ZIT en AF, dat kan Donya al goed. We doen ook een circuitje, 2 sprongen en de band. Dat is wel grappig om te zien.

Zondag 14 oktober

Moeder Cenna wordt ook wel eens moe van al dat spelen.

15 oktober

Donya mag vanavond mee naar Sebaldeburen, bijna een uur rijden, naar mijn cursus. Ze heeft tijdens de cursus in de reisbench gezeten, een poosje smullen met de kong, even spelen en vooral slapen. Het autorijden gaat nu ook prima, alleen in de kofferbak, soms even spelen maar meestal slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *