Donya week 10

25 september

Alweer 9 weken oud, dus tijd voor een bezoek aan de dierenarts in Sneek voor  de 2de vaccinatie. Er wordt nog druk verbouwd dus veel lawaai, Donya gaat rustig in de wachtkamer onder de stoel liggen kijken/slapen. Als er na een poosje een poes en een grote hijgende hond binnenkomen wordt ze wat onrustig. Bij de dierenarts op tafel is Donya heel relaxed, ze vindt alles prima. Donya weegt 7,9 kg.

De auto is nog geen onverdeeld suc6.

Ja zo wil ik wel mee!

Vanmiddag nog even op de fiets mee naar de stad, er zijn best wel veel winkels waar de hond mee naar binnen mag, tijdens het winkelen krijgen we  nog een flinke plens-onweers-bui, toch maar even schuilen. Donya is niet bang voor onweer.

’s Avonds nog even op bezoek bij onze vrienden en Juca, ze zijn net weer teug van vakantie.

26 september

Vanmorgen ging Chris al heel vroeg weg, maar Donya hoort dat natuurlijk wel, dus al heel vroeg een sanitaire stop in de tuin, daarna heeft ze nog wel een poos geslapen in de bench tot 7.30 uur, toen mocht ze nog even  gezellig mee naar boven…

Als we met Cenna wandelen over de vlonder en het pad langs de vijver kun je over de geluidswal lopen, dan zie je de auto’s voorbij racen op de snelweg. We zagen in de buurt een Duitse Dog pup van 3 weken ouder maar die is een heel stuk groter dan Donya.

Vanmiddag mocht Donya mee naar de kapper, ze sliep bijna de hele tijd. Donya liep los mee in de straat om de container weer op te halen, ze heeft er niet veel schrik van, Gaia vond de container eerst maar een eng ding.

Vanavond kreeg Donya voor het eerst een kong, een mini versie, dat beviel wel.

27 september

 

Vanmiddag met de auto naar LWD, we gingen eerst bij mijn werk kijken en daarna naar ons Thijs. De 2 uurtjes bij Thijs heeft Donya prinsheerlijk, slapend op de bank, ahum….doorgebracht.

Wandelen in LWD is heel wat meer drukte dan wandelen bij ons in de wijk of in de  stad Franeker.

28 september

Vanmorgen was de gemeente het gras bij de stoeprand aan het afsnijden, slijpen leek het wel, het maakte veel lawaai in ieder geval. Vanmiddag was het even heel zonnig, lekker spelen en zitten op het terras achter. Vanmiddag nog even naar de stad gefietst, maar toen we thuis waren en de rest van de avond moest Donya een paar keer overgeven.

29 september

Donya lijkt weer fit. We gaan weer met de auto naar LWD. Vandaag is Donya al wat rustiger in de auto. In het centrum van LWD is een open lucht concert van De Kast, daar gaan we even kijken. Donya loopt zelf van de parkeergarage naar het centrum, bij het concert zit ze in de rugzak, tijdens de eerste liedjes valt er helaas een dikke plensbui, maar daarna blijft het droog. Donya gaat lekker slapen in de rugzak ondanks de harde muziek.

’s Avonds hebben we een feestje, Donya slaapt nog een poosje thuis en  daarna mag ze bij Juca spelen/slapen.

Zondag 30 september

Vanmiddag samen met Cenna en Chris een eind gewandeld, Cenna mocht weer zwemmen. Daarna heeft Donya, met een beetje protest, een poos in de reisbench geslapen.

1 oktober

De nieuwe speeltjes vallen wel in de smaak, gekregen van Juca en van vader Dante!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *