Dekbericht

Sennas Rugo of the Work Fellows, roepnaam Dante

19 april gingen we op kennismakingsbezoek bij Dante en zijn baasje Barry in Alblasserdam, het was een erg gezellig bezoek. Cenna en Gaia gingen allebei mee, en dat ging prima.

23 mei en 25 mei stonden we alweer op de stoep voor de dekking, we kwamen pas in de avond omdat het overdag erg warm was, en dan hebben de honden geen zin aan zulke activiteiten. ’s Avonds ging het helemaal prima. Na middernacht waren we pas weer thuis. Gaia was ook weer mee geweest.

19 juni en 3 juli gingen we voor een echo, missie geslaagd!

Cenna begint  na 6 weken dracht,  zichtbaar te groeien. En ze wil ook wel wat meer eten, dat mag ook wel, ze kijkt je het brood soms van je bord! Na 6 weken dracht gaan we over op Royal Canin Starter Maxi, voer voor Mother and Baby.

14 juli: de werpkist komt in de kamer, zodat Cenna er alvast weer wat aan kan wennen. Ze gaat er soms uit zichzelf even in zitten of liggen, als ik haar erin stuur blijft ze wel wat langer liggen.

18 juli 8 weken dracht, Cenna weegt inmiddels 40 kg. en de wandelingen zijn een stuk korter.

21 juli,  dracht dag 59, 8,5 wk .  Cenna weegt nu 40,3 kg, alles lijkt nog rustig. Het lijkt de komende week eindelijk mooi weer te worden, al vindt Cenna het eerlijk gezegd al gauw te warm!

Rond 25 juli verwachten we de geboorte van de pups.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *