Pup terugkom middag 5 november

Zaterdag 5 november was de pup terugkommiddag bij ons thuis.

Er waren helaas veel afmeldingen, met Gaia erbij waren er 5 pups, Chelsey, Floor, Gaia, Gijs, Noora. We gingen eerst even in de tuin “kennismaken”, het was zowaar heerlijk weer. Toen allemaal mee naar binnen, thee, koffie met heerlijke appeltaart die Dick en Aukje hadden gebakken, het gastgezin van Gijs. Na de thee gingen we aan de wandel door de wijk, Cenna mocht ook mee. Dat was erg leuk.

De pups kregen allemaal een kauwstaafje en wij konden even iets drinken met een hapje. Een aantal pups ging slapen. We hadden echt tijd om even met elkaar  te praten en verhalen/ervaringen uit te wisselen. De teefjes wegen ongeveer 15 kg en Gijs weegt al 18 kg.

Aan het eind van de middag kregen we nog soep met mini pizza, daarna ging iedereen met een moe pupje naar huis.

Wij vonden het een fijne middag.

Het idee is geopperd om nog een reunie te organiseren als de pups ong. 1 jaar oud zijn, dat zou misschien wel heel leuk zijn, ook omdat er zoveel afwezig waren vanmiddag, dat zal dan ws begin juni worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *