Puppy’s dag 2, 26 mei

De pups waren vannacht tot 03.00 uur stil, daarna wilden ze toch wel regelmatig drinken, degene die geen plekje kan vinden zit dan flink te piepen dus dan kom je toch echt wel even uit je slaapzakje………..

Om de werpkist te verschonen gingen de pups even in een doos met een kruik erbij en de lamp erboven, Cenna was even in de tuin voor een sanitaire stop, maar ja, leuk bedacht, Cenna was na 10 tellen al weer binnen en sprong pardoes bij de pups in de doos, tja, dat paste echt niet, alle pups piepen en de doos stuk……..gauw de werpkist verschoond. Vervolgens werd elke pup gewogen en daarna weer  in de schone werpkist gelegd, maar Cenna was het er niet mee eens. Ik legde de pup in de werpkist en Cenna pakte de pup  in de bek en legde de pup weer bij de rest in de doos………

De pups waren goed gegroeid, de zwaarste  pup maar 20 gram, maar de rest allemaal 40-60 gram, knap hoor .

Okay, weer met zijn allen in de schone werpkist.

Het leventje van een pup bestaat uit slapen en eten.

Onze kleine vent, the first born, is ook goed gegroeid na een aantal drink-lessen……na zoveel inspanning lekker relaxed slapen.

De dames lusten nog wel meer……….

Als Cenna even buiten is liggen ze lekker te slapen.

De dode pup is begraven in de tuin onder de treurwilg……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *