Puppy’s dag 1, 25 mei

Yes, vandaag, dinsdag 25 mei, dag 62,  zijn onze puppy’s geboren. De eerste pup is om 01.30 uur geboren en de laatste om 08.15 uur. Er zijn 8 teefjes geboren en 4 reutjes, maar helaas is 1 reutje dood geboren. De lichtste, eerste pup, een reutje, weegt 350 gram en de zwaarste, een teefje, weegt 475 gram.

Ze drinken allemaal heel goed, maar de reutjes hadden duidelijk meer start moeilijkheden, vooral de kleinste  reu snapte maar niet hoe dat moest met dat drinken, maar in de loop van de middag kreeg hij de smaak te pakken en bleef maar door drinken terwijl de rest lekker lag te slapen.

Vannacht, de eerste pups.

 Vanmorgen vroeg.

Ze zijn er nog niet allemaal.

Alles weer lekker schoon.

Vanmiddag kwam dierenarts Paul voor controle van moeder en kroost, alles is oke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *