Puppy’s 2010

Echo met 30 dagen en met 6 weken, het lijkt een groot nest te worden.

Cenna is na  7,5 week flink gegroeid, ze startte met 31 kilo  en is nu 38,5 kilo, maar de afgelopen week groeide ze 2 kilo in 4 dagen.  (vorig jaar startte ze met 29 kilo en werd ze  41 kilo met 10 pups!)  Maar we hebben nog een week-10 dagen te gaan.

die dikke buik valt best nog mee…..

21 mei, 58 dagen, wij zijn er klaar voor, maar Cenna nog niet helemaal?

Cenna  woog gisteren, dag 57, 42 kilo en ik vond haar vandaag duidelijk weer gegroeid, ze heeft een hele bollle buik, vooral opzij, vorig jaar had ze meer een hangbuikje.

Cenna wil de laatste dagen niet zover meer lopen en ze loopt ook veel langzamer, ze is erg aanhankelijk en loopt me alle stappen achterna, als ik naar  de wc ga zit ze pal voor de deur te wachten……..

Vorig jaar hadden we Paaspuppy’s. Misschien worden het nu wel Pinksterpuppy’s?

Pinksterzondag, dag 60, Elmo blijft  nog steeds een trouwe vriend, Cenna is alweer gegroeid.

Pinkstermaandag, dag 61. Elmo durft het nu nog wel aan, maar toen vorig  jaar de puppy’s geboren waren liepen onze beide katten met een grote boog om de werpkist heen, ze vonden het maar eng al dat gepiep………….

Pinkstermaandag, 24 mei, dag 61, Cenna houdt het spannend. Ze is de hele nacht druk aan het graven geweest in de bench en ze ligt al 2 dagen flink te hijgen, maar er is nog geen puppy te bekennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *