Puppy’s dag 4

De rust is weergekeerd. Als ik de werpkist ga verschonen gaan alle pups even in de wasmand, de pups vinden het best, ze gaan gewoon slapen. Daarna gaan ze weer allemaal op de weegschaal, het eerstgeboren teefje heeft heel weinig gedronken maar de rest juist heel veel. Na het wegen hou ik ze even op schoot, wat een poppies, maar Cenna wil ze eigenlijk wel graag weer terug hebben.

dsc03937

Als Cenna een snelle sanitaire stop maakt in de tuin liggen de pups heel tevreden te slapen.

dsc03948

Even in de wasmand, nou dan gaan we maar weer slapen.

dsc03949

Hehe, denkt Cenna vast, is ze eindelijk klaar met MIJN pups.

dsc03956

dsc03958

dsc03959

dsc039601

Aan de kleurtjes nagellak op de teentjes weten we wie wie is, gisteren was het nog wel even puzzelen met het wegen omdat de nagellak niet bij elke pup nog duidelijk te zien was maar daarna hebben we er een flinke laag op gedaan!

dsc03963

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *