De laatste loodjes

Cenna is inmiddels 56 dagen drachtig, dus het wordt nu spannend.

De werpkist staat al een week  in de kamer maar Cenna wil er liever niet in………..vanavond met wat snoepgoed is het wel gelukt, ja, het is en blijft een labrador……..ze viel zelfs in slaap in de werpkist.

moet ik hierin?

moet ik hierin?

dsc03785

Cenna is inmiddels 59 dagen drachtig, 12 kg gegroeid en weegt nu 41 kg!Met het mooie weer erbij wordt het nu wel zwaar.Als we een eindje gaan lopen en ik denk dat we nog wel wat verder kunnen dan gaat Cenna pontificaal languit voor een bruggetje liggen omdat het via die brug toch echt de kortste weg naar huis is ……………..Dus wie weet worden het Paas haasjes eh…….puppy’s.dsc03780

Elmo blijft een trouwe vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *